БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „ПЕСНИ ЗА БИТОЛА“

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „ПЕСНИ ЗА БИТОЛА“

Во НУ Завод и Музеј се одржа концертот на класична музика насловен “Cantare di Bitola“. Настапија Влатко Груевски – тенор и Андреја Наунов – пијанист. Гостин на концертот беше Марија Наумовска.