БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ ЗА КЛАСИЧНА ГИТАРА

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ ЗА КЛАСИЧНА ГИТАРА

Во Културниот центар Магаза во Битола, во рамките на Битолското културно лето Бит Фест се одржа концерт за класична гитара. Присутните имаа можност да ја проследат програмата во изведба на српскиот гитарист Слободан Миливојевиќ.