БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КУД СТИВ НАУМОВ

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КУД СТИВ НАУМОВ

Во Концертната сала на НУ ЗМГ, во рамките на Битолското културно лето се одржа Концерт на Младинскиот и мешаниот хор при КУД Стив Наумов Битола. На програмата беа изведени дела од духовната музика, дела од македонски автори и современи преработки.