БИТ ФЕСТ: КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА „МОЈАТА ПОИНАКВА ЛЕКТИРА – КНИГА ВО КУТИЈА“

БИТ ФЕСТ: КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА „МОЈАТА ПОИНАКВА ЛЕКТИРА – КНИГА ВО КУТИЈА“

НУУБ Свети Климент Охридски – „Мојата поинаква лектира – книга во кутија“ – креативна работилница