БИТ ФЕСТ: „МОЈОТ ПОСЛЕДЕН ДЕН“ – ПРИКАЗНА ЗА ПОСЛЕДНИОТ ДЕН НА СТАРИОТ ТЕАТАР ОД БИТОЛА

БИТ ФЕСТ: „МОЈОТ ПОСЛЕДЕН ДЕН“ – ПРИКАЗНА ЗА ПОСЛЕДНИОТ ДЕН НА СТАРИОТ ТЕАТАР ОД БИТОЛА

Игран мултимедијален перформанс – Учествува: Актерот Дамјан Цветановски