БИТ ФЕСТ: „НАШИОТ ПОГЛЕД Е СО СРЦЕ ЗА БИТОЛА“

БИТ ФЕСТ: „НАШИОТ ПОГЛЕД Е СО СРЦЕ ЗА БИТОЛА“

Здружението на слепи лица од Битола и оваа година го реализираше настанот: „Ние не гледаме со очи, ние гледаме со срце за Битола“. Настанот опфати повеќе активности преку кои учесниците во духот на традицијата на градот од каде што доаѓаат се претставија со свои ракотворби и музичко сценски настани на тема: „Нашиот поглед е со срце за Битола“.