БИТ ФЕСТ: НИЗ РИТАМОТ НА БУДО

БИТ ФЕСТ: НИЗ РИТАМОТ НА БУДО

Во Будо центарот „Пелистер“ во Битола, се одржа меѓународен настан кој низ неколкучасовни активности, на едно место изврши спој на култура, музика и вештина. Настанот насловен „Низ ритамот на Будо“, во Битола донесе учесници од Бугарија, Грција, Србија, Црна Гора, Романија и Турција, како и голем број учесници од Македонија.