БИТ ФЕСТ: ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА МЛАДИТЕ

БИТ ФЕСТ: ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА МЛАДИТЕ

На Широк сокак во организација на Креативниот центар за млади се одржаа повеќе активности со кои беше одбележан светскиот ден на младите. Покрај забавно – музичката програма, дел од програмата беа и познатите Triple Acid кои присутните ги воодушевуваа со своите огнофрлачки способности.