БИТ ФЕСТ: ОТВОРЕНА ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ

БИТ ФЕСТ: ОТВОРЕНА ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ

Како дел од настаните кои ги организира НУ Завод и музеј во рамките на Битолското културно лето, Свечено беше отворена Галеријата на икони во Битола. Проектот е поддржан од Битолското културно лето.