БИТ ФЕСТ: ПАТУВАЊЕ НИЗ ЕПОХИТЕ

БИТ ФЕСТ: ПАТУВАЊЕ НИЗ ЕПОХИТЕ

Во НУ Завод и музеј се одржа концертот на класична музика насловен „Патување низ епохите“. Програмата ја изведуваа Злата Тошевска, Маја Божиновска и Марко Димовски.