БИТ ФЕСТ: „ПЕЕМЕ СО ЅВЕЗДИЧКИТЕ ОД СИ – ДО“

БИТ ФЕСТ: „ПЕЕМЕ СО ЅВЕЗДИЧКИТЕ ОД СИ – ДО“

Во организација на здружението на граѓани од областа на културата „Промедиа“, на Плоштадот Магнолија, се одржа музички настан – атракција за сите генерации. Повозрасните имаа можност да запеат со детските хитови од некогашните изданија на детскиот музички фестивал „СИ – ДО“, а помладите имаа можност да уживаат и да се забавуваат пеејќи ги најновите песнички од фестивалот