БИТ ФЕСТ: ПОП – РОК КОНЦЕРТ

БИТ ФЕСТ: ПОП – РОК КОНЦЕРТ

На Плоштадот Магнолија, во изведба на Александар Цаци Георгијовски се одржа поп рок концерт.