БИТ ФЕСТ: ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ „ОД ШИНЕЛОТ НА ГРАВЧЕ“

БИТ ФЕСТ: ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ „ОД ШИНЕЛОТ НА ГРАВЧЕ“

Во малата сала на Центарот за култура, премиерно беше прикажан документарниот филм „Од шинелот на Гравче“ – филм за најголемиот театарски фанатик – Владимир Гравчевски. Директор на фотографија Александар Јоначиќ, монтажа Сергеј Светозарев, музика Димитар Андоновски и режија Андреј Цветановски.