БИТ ФЕСТ: ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ

БИТ ФЕСТ: ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ

Во малата сала на Центарот за култура, во организација на КВК „Студио Милтон Манаки“, присутните имаа можност да погледнат проекција на 14 филмови. Филмската вечер беше дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2018.