БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА: „ДА НЕ МИ Е СОН“

БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА: „ДА НЕ МИ Е СОН“

Во КЦ Магаза беше промовирана книгата „Да не ми е сон“ – поезија на четири јазици од Зоран Пејковски. Книгата содржи поезија на француски, романски, влашки и македонски јазик.