БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДЕТСКО ВИНОЖИТО“

БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДЕТСКО ВИНОЖИТО“

Во НУУБ Свети Климент Охридски, беше промовирана  книгата „Детско Виножито“ . Автор на делото е Жаклина Веловска.