БИТ ФЕСТ: РАБОТИЛНИЦА ЗА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА

БИТ ФЕСТ: РАБОТИЛНИЦА ЗА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА

Во рамките на Бит Фест се одржа, креативна работилница за уметничка фотографија, организирана од Фото Кино Клуб Битола. Предавачи на работилницата беа Димитар Чунговски, Александар Георгиев и Коста Дупчинов.

На работилницата беа реализирани повеќе активности, меѓу кои практична работа, консултации со учесниците во просториите на Фото Кино Клуб Битола, изложба на фотографии од креираните дела, а беа доделени и благодарници.