БИТ ФЕСТ – „РИЗНИЦА НА ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ВКУСОВИ“ И „ВЕГАН СЛИКА“

БИТ ФЕСТ – „РИЗНИЦА НА ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ВКУСОВИ“ И „ВЕГАН СЛИКА“

Во Културниот центар Магаза беше отворена изложба на тема „Веган слика“, а посетителите имаа можност да вкусат и најразлични производи, преку кои, здружението „Мали херои“ промовираше здрав начин на исхрана, низ својата ризница на вегетаријански вкусови.