БИТ ФЕСТ: „РОМАНСИЈАДА“ – РУСКИ РОМАНСИ

БИТ ФЕСТ: „РОМАНСИЈАДА“ – РУСКИ РОМАНСИ

Во НУ Завод и музеј се одржа концертот насловен „Романсијада“ – вечер со руски романси. Публиката имаше можност да ужива во прекрасните звуци на соло изведувачите со пијано придружба.