БИТ ФЕСТ: САЕМ НА ЗДРУЖЕНИЈА

БИТ ФЕСТ: САЕМ НА ЗДРУЖЕНИЈА

На Плоштадот Магнолија, во организација на здружението Together Macedonia се одржа „Саем на здруженија на граѓани“  и „Интеркултурна вечер“.