БИТ ФЕСТ: СЛУШАМЕ ПРИКАЗНИ И УЧИМЕ РОМСКИ ЈАЗИК

БИТ ФЕСТ: СЛУШАМЕ ПРИКАЗНИ И УЧИМЕ РОМСКИ ЈАЗИК

Во организација на Здружението за развој на ромската заедница „Сумнал“, во културниот центар Магаза се одржа настанот „Слушаме приказни и учиме ромски јазик“. На настанот низ повеќе едукативни активности, децата се забавуваа и се едуцираа.