БИТ ФЕСТ: „СМОТРА ФЕСТИВАЛ vol.7“

БИТ ФЕСТ: „СМОТРА ФЕСТИВАЛ vol.7“

Со необичните локации и внимателно селектираните изведувачи кои настапуваат со енергични диџеј сетови и настапи во живо, фестивалот Смотра претставува одлично место за сите перфекционисти и љубители на алтернативната култура. „По шест непрекинати изданија, обединувајќи ги најдобрите таленти успеавме да изградиме и одржиме фестивал кој претставува дестилатор на најдобрите електронски звуци во Македонија“, велат од Асоцијација 615.

Програма:

Line-up:

◥ AUTMIND

◥ SASO RECYD / Cajual | Relief | SCI+TEC

◥ DEJAN DEX / Hauz, Zingiber Audio

Визуелизации:

A.Poposki