БИТ ФЕСТ: СТИХОВИ ЗА БИТОЛА

БИТ ФЕСТ: СТИХОВИ ЗА БИТОЛА

Во малата сала на Центар за култура се одржа поетско – едукативен настан, насловен „Стихови за Битола“. Настанот имаше за цел доближување на убавините на градот Битола, на еден посебен начин, преку моќта на поетското изразување. Организатор на настанот е Александра Гацовска.