БИТ ФЕСТ: „ТАА РЕЧЕ ДА“ – СОЛЗА И СМЕА

БИТ ФЕСТ: „ТАА РЕЧЕ ДА“ – СОЛЗА И СМЕА

Како дел од програмските содржини на Битолското културно лето БИТ ФЕСТ, публиката имаше можност да ја гледа хит комедијата на Солза и смеа, насловена „Таа рече да“, низ која беше раскажана возбудлива приказна.