БИТ ФЕСТ: ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ТРАГИЧНАТА ЉУБОВ НА ЕДНА ЛУДА ДЕВОЈКА“

БИТ ФЕСТ: ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ТРАГИЧНАТА ЉУБОВ НА ЕДНА ЛУДА ДЕВОЈКА“

Во Народниот театар во Битола, беше одиграна театарската претстава „Трагичната љубов на една луда девојка“.