БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ „БУС ФЕСТ“

БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ „БУС ФЕСТ“

Како дел од програмата на Битолското културно лето „Бит Фест“, се одржа фестивалот „Бус Фест“, чиј организатор е групата „Стиховно војување“.