БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ „ТЕЛОЅИДАНИЕ“

БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ „ТЕЛОЅИДАНИЕ“

На вториот ден од тродневниот фестивал „Телоѕидание“, во фитнес зоната на отворено во Битола, се стави акцент на значењето на физичката активност во изградбата на едно тело. Интерактивната работилница се состоеше од практични физички вежби и едукација од фит тренер.