БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ „ХАРМОНИКИТЕ“ – ВТОР ДЕН

БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ „ХАРМОНИКИТЕ“ – ВТОР ДЕН

Во Културниот центар Магаза, многубројната публика имаше можност да ја проследи програмата од вториот ден на јубилејното петто издание на Фестивалот „Хармониките“, вфо организација на „Непокор и „Савевски продукција“.