БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ 300 РАБОТИ ТРИСТА ВТОР ДЕН

БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ 300 РАБОТИ ТРИСТА ВТОР ДЕН

Во рамките на фестивалот “300 работи триста” во текот на целот ден беа организирани повеќе активности. Вечерната програма беше збогатена со “Life литературен перформанс”