БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ 300 РАБОТИ 300

БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ 300 РАБОТИ 300

Во Кафе бар „Радост“, како дел од програмата на Битолското културно лето се одржа фестивалот за литература и аудио визуелни уметности „300 работи 300“. Дел од вчерашната програма беше презентацијата на филмски сценарија – Записник 006, изложбата Магента на Илија Талев, како и проекција на филмот „Берлин проект (2011)“ од Иво Трајков. Денешната програма вклучува филмаџиско кафе, музика со ДЈ Деи презентација на храна и музика со ДЈ Ален Туцо.