БИТ ФЕСТ: ФОРУМ ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

БИТ ФЕСТ: ФОРУМ ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

Во Културниот центар Магаза се одржа втор форум за продукциски дизајн. Организатор на настанот беше КТ ФИЛМ и Медиа. Целта на форумот беше да понуди одговор на прашањето: Како од идеја да се создаде продукт со висока продукциска вредност? Во вториот дел од форумот, главен акцент беше ставен на продукцискиот дизајн во нискобуџетните филмови.