БИТ ФЕСТ: ЧЕТВРТ ВЕК ФАДФ „КАМЕРА 300“

БИТ ФЕСТ: ЧЕТВРТ ВЕК ФАДФ „КАМЕРА 300“

Во малата сала на НУ Центар за култура во организација на КВК „Студио Милтон Манаки“ се одржа настанот ЧЕТВРТ ВЕК ФАДФ „КАМЕРА 300“.