БИТ ФЕСТ: 100% МАКЕДОНСКО

БИТ ФЕСТ: 100% МАКЕДОНСКО

Како дел од програмата на Битолското културно лето, се одржа настанот „100% македонско“. Овој настан, на битолчани и гостите кои минуваа низ Широк Сокак, им овозможи вечер исполнета со македонска музика.