ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА СО ЧЕСТИТКА ЗА ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА СО ЧЕСТИТКА ЗА ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН

„Нека ни е честит ИЛИНДЕН!

Длабок поклон кон сите кои ги положија своите животи за денешната слобода.

Денешниов ден нека е ден на меѓусебна почит, заради почит кон нив, без никакво надмудрување, зошто нема поважно од светоста на нивното дело“, истакна во честитката по повод празникот Илинден градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска.