ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ НА УЛИЦА ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ МУРАТО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ НА УЛИЦА ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ МУРАТО

Почитувани,

Ве известуваме дека, од денес 03.11.2020 година отпочнааа градежните активности за реконструкција на улицата „Димитар Илиевски – Мурато“ на делницата од зградата на „Бетон“ до улица „4 ти Ноември“. Сообраќајот на оваа делница е регулиран согласно изготвениот сообраќаен проект.