ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ АКТИВНОСТИ НА УЛИЦА ИЛИНДЕНСКА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ АКТИВНОСТИ НА УЛИЦА ИЛИНДЕНСКА

Активностите за реконструкција на улица Илинденска продолжуваат. Отворена е делницата за промена на канализационата и водоводната мрежа од улица Караорман до улица Јане Сандански. Се замолуваат граѓаните за трпеливост и се известуваат дека, откако ќе се промени главната мрежа, ќе се пристапи кон промена на приклучоците кон истата.