ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОТПОЧНУВАЊЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА УЛИЦА „НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ“

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОТПОЧНУВАЊЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА УЛИЦА „НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ“

Се известуваат граѓаните на општина Битола дека, од понеделник 11.07.2022 година, започнуваат градежните активности за реконструкција на улицата „Наум Наумовски Борче“.

Сообраќајот во овој дел на градот ќе се одвива согласно воспоставениот времен режим на сообраќај, кој ќе биде регулиран со соодветно поставена сообраќајна сигнализација.