ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕСТАНУВАЊЕ НА ЗАБРАНАТА ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕСТАНУВАЊЕ НА ЗАБРАНАТА ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ

Општина Битола ги известува граѓаните дека, заклучно со 10.09.2023 год (недела) престанува забраната за движење на возила во централното градско подрачје.

Во согласност со ова известување се отстрануваат физичките препреки на спојот на улиците „Димитар Илиевски Мурато“ и „Широк Сокак“.