ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Општина Битола ги известува граѓаните дека во деновите 27.11.2021 – сабота и 28.11.2021 –  недела, патот за село Трново ќе биде затворен за сообраќај, во периодот од 09.00 до 16.00 часот, поради асфалтирање.