ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните, дека во деновите 19.11 петок, 20.11 сабота и 22.11 понеделник, патот за село Трново ќе биде затворен за сообраќај, во периодот од 09.00 до 16.00 часот поради изведување на градежни активности – асфалтирање.

Асфалтирањето започнува од потегот кај Црквата Света Богородица во село Трново до хотел „Шатор“ и ќе се одвива во етапи со должина од 250 до 300 метри, се до комплетно завршување на работите.