ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните, дека во деновите 24.11 среда и 25.11 четврток, патот за село Трново ќе биде затворен за сообраќај, во периодот од 09.00 до 16.00 часот, поради асфалтирање.