ИЗЛОЖБА НА „МАЛ БИТОЛСКИ МОНМАРТР“

ИЗЛОЖБА НА „МАЛ БИТОЛСКИ МОНМАРТР“

Во фоајето на Народниот театар Битола, беше отворена изложба на цртежи од детското ликовно студио „Мал битолски монмартр“, донирани на општина Битола. Настанот беше дел од четвртоноемвриската програма на општината.