Изложба на Михаил Гаџовски салон ДЛУБ

Изложба на Михаил Гаџовски салон ДЛУБ

Во салонот на ДЛУБ, младиот фотограф Михаил Гаџовски во рамките на јубилејното битолско културно лето БИТ ФЕСТ  ја имаше својата прва изложба.

Има објавено фотографии во локални и национални медиуми и е наградуван со признанија за своите дела. Неговиот интерес на фотографирање опфаќа повеќе области, а пејсаж фотографијата е главната тема која доминира во неговиот репертоар.

BF2015IzlozbaGadzovski_1 BF2015IzlozbaGadzovski_2 BF2015IzlozbaGadzovski_3 BF2015IzlozbaGadzovski_4 BF2015IzlozbaGadzovski_5 BF2015IzlozbaGadzovski_6 BF2015IzlozbaGadzovski_7 BF2015IzlozbaGadzovski_8