КОНЦЕРТ НА ПЕНЗИОНЕРСКАТА ПЕЈАЧКА ГРУПА „СИРМА ВОЈВОДА“

КОНЦЕРТ НА ПЕНЗИОНЕРСКАТА ПЕЈАЧКА ГРУПА „СИРМА ВОЈВОДА“

Во НУУБ „Свети Климент Охридски“ и оваа година како дел од програмата по повод Денот на ослободувањето на Битола – 4 ти Ноември, свој настап имаше Пензионерската пејачка група „Сирма војвода“ од Битола. На концертот гостуваше и пејачката група од Здружението на пензионери од Прилеп.