Концерт на Силви Бенд на БИТ ФЕСТ

Концерт на Силви Бенд на БИТ ФЕСТ

Силви Бенд  повторно  приреди вистинско доживување за љубителите на  убавата  македонската музика на 11.07.2015 во дворот на Магазата во рамките на најдолгото  културно лето –  БИТ ФЕСТ.
Едночасовното уживање кое го приреди бендот, за публиката претставуваше прекрасно уживање во потсетувањето на старите најдобри хитови, а исто така публиката имаше чест да ги слушне и новите песни на бендот, коишто  претставуваат вистински бум перформанс на забавната музичка сцена.
Силви Бенд,  и ова десетто по ред битолско културно лето, на битолската публика им покажа дека се нивен верен пријател  кога станува збор за убавата музика.

BF2015SilviBend_1 BF2015SilviBend_2 BF2015SilviBend_3 BF2015SilviBend_4 BF2015SilviBend_5 BF2015SilviBend_6 BF2015SilviBend_7 BF2015SilviBend_8