Концерт на Хармониките во Магаза

Концерт на Хармониките во Магаза

Сашко Савевски- продукција, на битолската публика и приреди уште еден незаборавен концерт со народна македонска музика.
Концертот „Хармониките“, полека преминува во традиција која се пренесува од година во година, кадешто имаат  прилика пред,  битолската публика да се претстават врвни македонски виртуози на народни инструменти.
Задоволство да настапат во живо имаа: проф- Кирил Стојчевски, Димитар Митровски, а најголемо изненадување беше настапот на маестро Сашко Велков.
Целиот настан беше во реализација на БИТ ФЕСТ 2015.

BF2015KoncertHarmonikite_1 BF2015KoncertHarmonikite_2 BF2015KoncertHarmonikite_3 BF2015KoncertHarmonikite_4 BF2015KoncertHarmonikite_5