НАДМИНАТ ПРОБЛЕМОТ СО ФЕКАЛНИТЕ ВОДИ НА ДЕЛ ОД ЖИТЕЛИТЕ НА УЛ. ПЕЦО БОЖИНОВСКИ

НАДМИНАТ ПРОБЛЕМОТ СО ФЕКАЛНИТЕ ВОДИ НА ДЕЛ ОД ЖИТЕЛИТЕ НА УЛ. ПЕЦО БОЖИНОВСКИ

Деновиве екипите на КЈП “Нискоградба” работат на приклучок за фекални води на ул. “Пецо Божиновски” во потегот од броевите 154 до 176. Со оваа интервенција се решава проблемот на жителите од улицата во однос на фекалната канализација.