НАЈУБАВИ НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ ЗА ДЕЦАТА ОД ПОВЕЌЕ ИНСТИТУЦИИ

НАЈУБАВИ НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ ЗА ДЕЦАТА ОД ПОВЕЌЕ ИНСТИТУЦИИ

Градоначалничката на општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес ги посети и децата од Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор и глас, како и децата од Дневниот центар за деца со посебни потреби.
Посакувајќи им најубави желби, градоначалничката им ги честита Новогодишните и Божиќните празници, а Дедо Мраз со своите подароци се обиде да внесе радост и среќа кај секое дете.