НОВОГОДИШНАТА УБАВИНА НА БИТОЛА

НОВОГОДИШНАТА УБАВИНА НА БИТОЛА

Во Старата чаршија, низ Широк Сокак и на најатрактивната локација, каде наскоро ќе започне „Зимска приказна“, кај Офицерскиот дом, Битола блесна во убавината на предновогодишната светлина.

Новогодишната радост во градот, веќе се чувствува.

Општина Битола, изразува голема благодарност до јавните претпријатија, приватните фирми и поединци, а пред се до креативниот тим на советничката група „Поинаку“, кои дадоа свој придонес во креирањето на прекрасната новогодишна атмосфера на Битола.