НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕЦАТА ОД ДОМОТ ЗА ДОЕНЧИЊА И МАЛИ ДЕЦА

НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕЦАТА ОД ДОМОТ ЗА ДОЕНЧИЊА И МАЛИ ДЕЦА

Топли прегратки, насмевки и радост на лицата кај децата во Домот за доенчиња и мали деца при денешната посета на Дедо Мраз. Новогодишните пакетчиња кои годинава им ги подарува општина Битола се само едно мало, но многу значајно внимание кое допира до секое детско срце, кое пак знае да возврати покажувајќи колку многу е значајна подадената рака, покажаната грижа, искрената љубов.